NOVO! Macun kesice

дин.1,250

Cene za veleprodajne kolicine su na upit
GARANCIJA KVALITETA!
1 kutija je 1250 din + 150 din postarina.
2 kutije su 2000 din i 150 postarina
3 kutije su 2800 din i 150 postarina
5 kutija je 4000 din i besplatna postarina
10 kutija je 7000 din i besplatna postarina
20 kutija je 12000 din i besplatna postarina
50 kutija i više na upit

Isporuka diskretna, Cena dostave 150,00 dinara.

Med za potenciju mogu da koriste muškarci i žene.

Radno vreme za porudzbine telefonom na 069/617455, od 10-20h svakim danom.
Uzima se jedna kafena kasicica pola sata pre odnosa, teglica je za 4-5 upotreba.
Za veće količine cena na upit klikni ovde.

Cene za veleprodajne količine su na upit

 

GARANCIJA KVALITETA!

Isporuka diskretna. Cena dostave 150,00 dinara

Med za potenciju mogu da koriste muškarci i žene.

Radno vreme za porudžbine telefonom na 069/617455, od 10-20h svakim danom.

Uzima se jedna kafena kašičica pola sata pre odnosa.
Za veće količine cena na upit klikni ovde

Najbolji prirodni lek za potenciju

Život je tako kratak da biste se nervirali zbog seksualnih problema. Umesto toga, treba da uživate svakodnevno u seksualnim aktivnostima sa partnerkom. Polni odnosi popravljaju raspoloženje, relaksiraju i imaju pozitivne efekte na zdravlje.

Naučno je dokazano da nagomilani stres i svakodnevne obaveze smanjuju potenciju i izazivaju erektilnu disfunkciju. Kako da se izborite sa ovim seksualnim problemima?

Nudimo vam najbolji prirodni lek za potenciju – Macun kesice ili Turski med. Samo jedna kašičica Turskog meda pre polnog odnosa već poboljšava vašu seksualnu sposobnost.

ISKUSTVA

Na forumima i društvenim mrežama možete da pročitate pozitivna iskustva sa upotrebom Macun kesice za potenciju. Naši kupci imaju nezaboravna iskustva u krevetu. Zato ne gubite vreme, probajte i vi jedinstveni preparat na biljnoj bazi koji leči seksualne probleme u najkraćem mogućem roku!

Dejstvo Macun kesica

Dokazano je u teoriji i praksi da Turski med deluje kao afrodizijak, leči impotenciju, otklanja erektilne disfunkcije i produžava trajanje seksualnog odnosa. To je provereni prirodni recept koji jača libido i omogućava vrhunsko seksualno uživanje na više sati.

Varate se ako mislite da samo muškarci mogu da konzumiraju med za potenciju. Ovu privilegiju imaju i žene, jer prirodni sastojci meda smanjuju suvoću vagine i omogućavaju veće seksualno zadovoljstvo sa partnerom.

Da vas više ne boli glava zbog seksualnih briga! Uz med za potenciju uživaćete mnogo više i duže u seksualnim aktivnostima.

Prirodni lek za potenciju bez recepta

Nemojte trošiti dragocene pare na skupe veštačke lekove za potenciju. Mi vam nudimo u online prodaji prirodni preparat Macun kesice bez recepta koji se lako i brzo može nabaviti po pristupačnim cenama.

Možete naručiti teglu Macun meda online ili preko telefona 069/61-74-55. Porudžbina važi za Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš i druge gradove Srbije!

Iskoristite akcijske cene i kupite teglu meda za potenciju!

0