5 načina za efikasno lečenje impotencije

Više od 40% muškaraca u svetu pati od erektilnih problema. Skoro se svaki muškarac pita kako da postigne tvrdu i trajnu erekciju tokom odnosa.

Ako se ne preduzmu određene mere, seksualni problemi utiču na celokupan kvalitet života.

Navodimo 5 načina kako da ojačate potenciju. Važno je da ne prećutkujete ovakav problem. Bacite se što pre na posao njegovog rešavanja.

Hranite se zdravo i kvalitetno

Ishrana pomaže da donekle rešite erektilnu disfunkciju. Još su Stari Egipćani koristili određene afrodizijake. Hrana ne samo što poboljšava zdravlje, nego jača vaš libido.

Probajte med i orahe za potenciju. Uživajte u čokoladi, morskim plodovima i ljutoj papričici. Prepustite se svim čulima hrani ne razmišljajući o kilogramima. Naravno, potrudite se da unosite hranu bogatu vitaminima i mineralima.

Ipak, ne preterujte sa unosom voća i povrća. Slobodno jedite mlečne i mesne proizvode koji jačaju i podmlađuju organizam. Sve to utiče na kvalitet seksualnih odnosa. Imate šansu da upražnjavate redovno seks sa tvrđom i jačom erekcijom.

Krećite se što više

Fizička aktivnost je preporuka za zdrav seksualni život. Možete da šetate, trčite, vozite bicikl, plivate, vežbate u teretani, plešete uz omiljenu muziku. Svako vežbanje povećava dotok krvi u organizmu, što utiče pozitivno na vaš polni organ.

Vaša karlica biće elastičnija. Seksualni odnosi su neki vid fizičke aktivnosti. Međutim, zbog erektilne disfunkcije, ne možete se aktivirati na ovakav način.

Sportske aktivnosti, ples ili gimnastika neka budu vaša priprema. Dobićete tako snagu i energiju za više seksualnih odnosa i orgazama. Često vođenje ljubavi lekovito deluje na vaš organizam. Tako smanjujete mogućnost za kasnije erektilne probleme.

Idite na operaciju

Operacija je jedan vid pomoći muškarcima sa impotencijom. Konsultujte se sa urologom u vezi sa operativnim zahvatima.

Međutim, operacije su uvek skupe. Postoji rizik da vam se ošteti telesno zdravlje ili povredi neki deo polnog organa. Potrebno je da prođe postoperativni period oporavka. Tek kasnije možete biti seksualno aktivni. Nije preporučljivo za nestrpljive muškarce, eventualno ako baš morate na operaciju zbog zdravlja.

Mnogi muškarci operišu penis jer nisu zadovoljni njegovom veličinom. Troše ogroman novac da bi kasnije nesmetano uživali u seksualnim odnosima. Ipak, ta operacija može ostaviti neke posledice.

Koristite vakum pumpe za penis

Ovo je ponekad bolan proces. Cilj vakuum pumpi jeste da poveća dotok krvi u vaš polni organ. Tako ostvarujete tvrđu i jaču erekciju tokom odnosa. Ovakve pumpe se koriste i za povećanje polnog organa.

Međutim, ovo je samo privremeno rešenje. Nećete trajno rešiti erektilne probleme, niti povećati polni organ. Kako erekcija ne bi opala, treba da upotrebljavate lučne lubrikante i prsten za penis.

Definitivno vam treba više novca ako želite da ovako postignete tvrdu erekciju. I to samo za određeni period. Još vam treba vremena da shvatite kako se sve to koristi u paketu i da ne preterujete.

Izaberite prirodni lek za potenciju

Veštački lekovi ne pomažu. Bolje je da se odlučite za preparate na bazi meda i biljnih ekstrakta. Na primer, Turski med ili Epimedyumlu Macun proizvodi se po staroj recepturi mešanja meda sa lekovitim biljkama.

Ovo je način kako da izlečite impotenciju prirodnim putem. I to bez zdrave ishrane i fizičkih aktivnosti koje vas zamaraju. Dovoljno je da samo uzmete jednu kafenu kašičicu meda pola sata pre odnosa. Ovo je lek na prirodnoj bazi koji jača libido, povećava polni organ, jača i produžava erekciju tokom odnosa, poboljšava potenciju, omogućava više orgazama.

Sa Turskim medom uživate bez nuspojava u kvalitetnom i dugotrajnom seksu. On se prodaje po akcijskim cenama bez recepta. Za malo para rešavate u najkraćem roku probleme sa impotencijom. Tako ćete poboljšati vaše zdravlje i produžiti sebi život.