Med za potenciju,specijalista urologije i seksolog

Kako je nastao Turski med?

Turski med je jedinstveni prirodni preparat za potenciju koji je veoma efikasan i ima proverenu sigurnost po pitanju zdravlja. To je dijetetski proizvod čiju ispravnost je potvrdilo Ministarstvo zdravlja i lek je upisan u njihovu bazu podataka.
Macun med je prirodni lek za potenciju star više stotina godina. Ne sadrži hemijske supstance, nastao je mešanjem meda i lekovitog bilja. Njegov sastav ima moćno lekovito dejstvo na potenciju muškaraca. Macun med je biljni lek koji se kupuje legalno bez recepta i ima dugotrajan efekat na potenciju.

Ko sve može da koristi Macun med?

Tokom višegodišnje seksološke prakse lečio sam više od 40000 muškaraca, koji su imali veće ili manje probleme sa potencijom. Moji pacijenti su bili u starosnoj dobi od 18 pa sve do 92 godine koliko je imao najstariji lečen pacijent. Većina pacijenata je bila potpuno zdrava osim problema sa potencijom. Međutim, neki su imali ozbiljne zdravstvene tegobe: moždani udar, problemi sa srcem, preležana operacija prostate itd. Utvrdio sam da mnogi veštački lekovi za potenciju nisu dolazili u obzir, mogli su da koriste samo Macun med.
Praksa u lečenju potencije pokazuje da je Macun med potpuno siguran za sve pacijente, bez obzira na zdravstveno stanje. Svaki muškarac bez straha može da koristi med za potenciju, jer je sredstvo na biljnoj bazi koje poboljšava kvalitet polnih odnosa i zdravlje.
Ovaj potpuno prirodan preparat mogu da koriste i žene da reše problem sa suvoćom vagine, pa da tako više uživaju u seksualnim aktivnostima sa partnerom.

Način upotrebe Turskog meda

Pre upotrebe dobro promešati. Uzimati od pola sata do 45 minuta pre odnosa jednu kafenu kašičicu (8 gr) koja je dovoljna za 24 do 36 sati punog efekta. Lek je 100% prirodan, na biljnoj bazi, ne izaziva neželjena dejstva.

Dejstvo Macun meda

Aktivna Ikarin komponenta Epimedium biljke pospešuje prokrvavljenost u genitalnom sistemu i erektilnu sposobnost vezivanja enzima koji blokira biološku aktivnost testosterona. To povećava broj spermatozoida i omogućava više seksualnog uživanja.
Macun med je najbolji biljni lek koji jača libido, stimuliše seksualnu želju, povećava polni organ, leči impotenciju i jača erekciju koja neće da splasne tokom odnosa. Uz pomoć meda za potenciju muškarci i žene mogu da imaju produžen seksualni odnos sa više seksualnog zadovoljstva.
Iskustva mojih pacijenata sa upotrebom Turskog meda
Pacijenti različite starosne dobi dolaze u moju ordinaciju uspešno izlečeni od slabe potencije. Upravo zahvaljujući Turskom medu, pacijenti imaju duže i kvalitetnije polne odnose. Njihove partnerke su prezadovoljne seksualnim aktivnostima nakon upotrebe meda. Primetili su da imaju bolje zdravlje i raspoloženje jer nemaju više seksualnih problema. Svaka prepreka ka dobrom seksu uspešno je otklonjena zahvaljujući lekovitom dejstvu meda za potenciju.