Prirodni afrodizijaci, najbolji stimulatori za muskarce

Slaba potencija utiče i na odnos sa partnerkom

Statistika pokazuje da svaki treci muškarac u Srbiji ima problem u seksualnom funkcionisanju, a među njima su sve više i muškarci mlađi od 40 godina.

Za ove poražavajuće brojke zaslužan je moderan način života prepun stresa i neizvesnosti, što sve zajedno urušava muško samopouzdanje, želju i moć.

Kada su pod velikim stresom, postaju preopterećeni, odsutni i dekoncentrisani pa i njihov seksualni zivot : nemaju želju, erekcija  slaba i kratko traje. Ovo je tzv. psihološka impotencija i dešava se kod mlađih muškaraca koji su inače potpuno zdravi. Glavni simptomi su da erekcija inače postoji, ali kada dođe do seksa onda naglo spadne ili se erekcija jednostavno gubi bez obzira na to koliko je partnerka privlačna.

Kada se jednom doživi neuspeh u krevetu, to može dovesti do straha od novog neuspeha, što dodatno pojačava stres i nervozu i vodi u dalje neuspehe.Zato i jesu najbolja sredstva za potenciju upravo i prirodni lekovi za jacu erekciju.

Prirodni afrodizijaci, najbolji stimulatori za muskarce

Prirodni preparati kao što je S-adenozilmetion (SAMe) koji poboljšava raspoloženje, može biti odlično rešenje. SAMe povećava nivo serotonina, noradrenalina i dopamina u mozgu pa je odličan protiv stresa, depresije i nedostatka motivacije. Na taj način, SAMe vraća muškarcima poljuljano samopouzdanje, motivaciju i energiju. Nas proizvod ima sve sto vam je potrebno..

Sastav : Cvetni med , glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt
biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, koren đumbira u prahu, Cimet u prahu, koren make u prahu, koren američkog Ginsenga, list koprive, koen sibirskog ginsenga u prahu, suvi ekstrakt lista
Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog ginsenga, seme bundeve u prahu, matična mleč.