Akcija 2 teglice od 43gr

рсд2,150

Pozvati na 069-617-440 za dostavu na teritoriji Beograda u roku od par sati!!!

AKCIJA 2 teglice zapremine 43 gr = 2000 dinara.

Cene Macun meda su veleprodajne i prilagodjene platama i trzistu u Srbiji!!!

Paket sadrži 2 teglice zapremine 43 gr, što ukupno dobijate 2 x 43 gr = 86 gr macun preparata

Diskretna dostava.
Troškovi poštarine su 150 dinara.
Popust za penzionere 10%

Med za potenciju mogu da koriste muškarci i žene.

Radno vreme za porudzbine telefonom na 069/617-440, od 10-20h svakim danom.

Uzima se jedna kafena kasicica pola sata pre odnosa.
Za veće količine cena na upit klikni ovde

 

 

 

Kategorija:

Najbolji prirodni lek za potenciju

Život je tako kratak da biste se nervirali zbog seksualnih problema. Umesto toga, treba da uživate svakodnevno u seksualnim aktivnostima sa partnerkom. Polni odnosi popravljaju raspoloženje, relaksiraju i imaju pozitivne efekte na zdravlje.

Naučno je dokazano da nagomilani stres i svakodnevne obaveze smanjuju potenciju i izazivaju erektilnu disfunkciju. Kako da se izborite sa ovim seksualnim problemima?

Nudimo vam najbolji prirodni lek za potenciju – Epimediumlu Macun ili Turski med. Samo jedna kašičica Turskog meda pre polnog odnosa već poboljšava vašu seksualnu sposobnost.

ISKUSTVA

Na forumima i društvenim mrežama možete da pročitate pozitivna iskustva sa upotrebom Macun meda za potenciju. Naši kupci imaju nezaboravna iskustva u krevetu. Zato ne gubite vreme, probajte i vi jedinstveni preparat na biljnoj bazi koji leči seksualne probleme u najkraćem mogućem roku!

Dejstvo Turskog meda

Dokazano je u teoriji i praksi da Turski med deluje kao afrodizijak, leči impotenciju, otklanja erektilne disfunkcije i produžava trajanje seksualnog odnosa. To je provereni prirodni recept koji jača libido i omogućava vrhunsko seksualno uživanje na više sati.

Varate se ako mislite da samo muškarci mogu da konzumiraju med za potenciju. Ovu privilegiju imaju i žene, jer prirodni sastojci meda smanjuju suvoću vagine i omogućavaju veće seksualno zadovoljstvo sa partnerom.

Da vas više ne boli glava zbog seksualnih briga! Uz med za potenciju uživaćete mnogo više i duže u seksualnim aktivnostima.

Prirodni lek za potenciju bez recepta

Nemojte trošiti dragocene pare na skupe veštačke lekove za potenciju. Mi vam nudimo u online prodaji prirodni preparat Turski med bez recepta koji se lako i brzo može nabaviti po pristupačnim cenama.

Možete naručiti teglu Macun meda online ili preko telefona 069/617-440. Porudžbina važi za Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš i druge gradove Srbije!

Slanje i preuzimanje AKS brzom poštom.Moguče i lično preuzimanje u našoj veleprodaji za pravna lica.

Rok Dostave 1-3 radna dana.

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE PROIZVODE!

Radno Vreme 09 – 20 časova.

Med možete kupiti u bolje snabdevenim sexy shopovima

Za sve informacije i reklamacije
tel:069 617 440

 

 

 

 

Težina 86 g
0