Upotreba

NOVA-POJAČANA FORMULA OD OGRANIČENIH BILJNIH SIROVINA IZ PRIRODE!

Cene Macun meda su veleprodajne i prilagodjene platama i trzistu u Srbiji!!!

Epimedium Macun med – Turski med za potenciju je pravljen po recepturi staroj više stotina godina i potiče još sa Sultanovog dvora, gde je bio omiljen i kod muškaraca i kod žena.

Dejstvo meda za potenciju

Istraživanja su pokazala da  aktivna Ikarin komponenta biljke Epimedium poboljšava prokrvljenost u genitalnom sistemu i erektilnu sposobnost vezivanja enzima SHGB, koja blokira biološku aktivnost testosterona. To ojačava oslabljene organizme i povećava broj spermatozoida kod muškaraca i  zadovoljstvo kod žena. Kod muškaraca doprinosi funkciji održavanja kvalitetne erekcije, dužeg trajanja odnosa i jačeg libida. Kod žena takođe pojačava  želju, rešava problem suvoće vagine i omogućava maksimalno zadovoljstvo i uživanje.

Upotreba meda za potenciju

Pre upotrebe dobro promešati. Uzimati pola sata pre odnosa jednu kafenu kašičicu (8 gr.) koja je dovoljna za 24 do 36 sati punog efekta.

Sredstvo za potenciju

Ovo sredstvo za potenciju za razliku od viagre i ostalih kamagra proizvoda (bombone, super, šumeće tablete i gela) je sasvim prirodno, bez ikakvih hemijskih suplemenata, a ima odlično dejstvo. Naš preparat za potenciju je 100% prirodan, na biljnoj bazi i ispitan na Farmaceutskom Fakultetu u Agenciji za lekove. Med za potenciju duži odnos diskretna dostava online poručivanje
Macun med -Turski med za potenciju
Macun med -Turski med za potenciju