Turski med 43gr

1.500RSD

1 kutija je 1500 din + besplatna poštarina

2 kutije su 2300 din + besplatna poštarina

3 kutije su 3100 din + besplatna poštarina

5 kutija je 4000 din + besplatna poštarina

10 kutija je 7000 din + besplatna poštarina

50 kutija i više na upit

Cene za veleprodajne količine su na upit

Paket sadrži 1 teglicu ukupne zapremine 43 gr macun preparata.

Diskretna dostava.

Med za potenciju mogu da koriste muškarci i žene.

Uzima se jedna kafena kasicica pola sata pre odnosa,  teglica je za 4-5 upotreba.
Za veće količine cena na upit klikni ovde

Za veleprodajne količine cene su na upit!!!

PORUČITE SMS-om na: 066/533-1999
ili dodavanjem u korpu ▼

Najbolji prirodni lek za potenciju

Život je tako kratak da biste se nervirali zbog seksualnih problema. Umesto toga, treba da uživate svakodnevno u seksualnim aktivnostima sa partnerkom. Polni odnosi popravljaju raspoloženje, relaksiraju i imaju pozitivne efekte na zdravlje.

Naučno je dokazano da nagomilani stres i svakodnevne obaveze smanjuju potenciju i izazivaju erektilnu disfunkciju. Kako da se izborite sa ovim seksualnim problemima?

Nudimo vam najbolji prirodni lek za potenciju – Epimediumlu Macun ili Turski med. Samo jedna kašičica Turskog meda pre polnog odnosa već poboljšava vašu seksualnu sposobnost.

ISKUSTVA

Na forumima i društvenim mrežama možete da pročitate pozitivna iskustva sa upotrebom Macun meda za potenciju. Naši kupci imaju nezaboravna iskustva u krevetu. Zato ne gubite vreme, probajte i vi jedinstveni preparat na biljnoj bazi koji leči seksualne probleme u najkraćem mogućem roku!

Dejstvo Turskog meda

Dokazano je u teoriji i praksi da Turski med deluje kao afrodizijak, leči impotenciju, otklanja erektilne disfunkcije i produžava trajanje seksualnog odnosa. To je provereni prirodni recept koji jača libido i omogućava vrhunsko seksualno uživanje na više sati.

Varate se ako mislite da samo muškarci mogu da konzumiraju med za potenciju. Ovu privilegiju imaju i žene, jer prirodni sastojci meda smanjuju suvoću vagine i omogućavaju veće seksualno zadovoljstvo sa partnerom.

Da vas više ne boli glava zbog seksualnih briga! Uz med za potenciju uživaćete mnogo više i duže u seksualnim aktivnostima.

Prirodni lek za potenciju bez recepta

Nemojte trošiti dragocene pare na skupe veštačke lekove za potenciju. Mi vam nudimo u online prodaji prirodni preparat Turski med bez recepta koji se lako i brzo može nabaviti po pristupačnim cenama.

 

 

 

 

Težina 43 g
0