MACUN BOLFIX

1.300рсд10.500рсд

Pakovanje 50ml – 1 kom 1300 din
Pakovanje 50ml – 2 kom 2210 din
Pakovanje 50ml – 5 kom 4550 din
Pakovanje 225ml – 1 kom 3000 din
Pakovanje 225ml – 2 kom 5100 din
Pakovanje 225ml – 5 kom 10500 din

Proizvedeno i sertifikovano u Srbiji
BESPLATNA DOSTAVA na teritorije Srbije !!!
Šifra proizvoda: Macun Bolfix Kategorija:

MACUN BOLFIX – PROTIV SVIH VRSTA BOLOVA

Macun Bolfix protiv svih vrsta bolova i sportskih povreda je masažna gel krema namenjena za lokalnu primenu kada je potrebno ublažiti bol, otkloniti otok i ukočenost zglobova i mišića. Koristi se za ublažavanje tegoba kod reumatskih stanja i sportskih povreda, upala tetiva, ligamenata, mišića. Efikasno doprinosi opuštanju mišića i otklanjanju bola. Ima efikasnu primenu i kod bolova u venama, otečenih i teških nogu. Izuzetno brzo olakšava simptome prehlade, zapušenog nosa i otežanog disanja. Veoma brzo se upija nakon nanošenja i ostavlja dugotrajan prijatan osećaj hlađenja i umirenja tegoba. Pruža extra snažan efekat hlađenja na mestu na koje se namaže.

 

Primena Macun Bolfix 

Kružnim pokretima lagano par minuta utrljajte gel kremu na bolno ili otečeno mesto. Kod sportskih povreda ili kod masaža primenite jače kružne pokrete kao da masirate bolno mesto.

Tri do pet puta dnevno naneti gel kremu na kožu u tankom sloju na bolnoj regiji i nežno utrljati.

Izbegavati kontakt sa sluzokožama. Ukoliko preparat dospe u kontakt sa sluzokožom dobro isprati hladnom vodom

Ne nanositi kremu na oštećenu kožu.

 

Aktivne supstance Macun Bolfix protiv svih vrsta bolova

  1. KEDAR – Juniperus virginiana (Cedar) wood essentil oil deluje umirujuće, antiseptički i antireumatski. Namenjeno je za lokalnu upotrebu kod lumbaga, išijasa, reumatizma zglobova i ostalih neuritisa.
  2. MENTA deluje umirujuće, hladi i hidrira kožu.
  3. EUKALIPTUS umiruje reumatske bolove i bolove preforsiranih mišića i upaljenih tetiva. Takođe, se koristi kod reumatoidnog artritisa, gde pomaže uklanjanju toksina iz zglobova.
  4. TIMIJAN efikasno ublažava bolove u kostima, zglobovima, mišićima. Za razliku od konvencionalnih lekova, ne uzrokuje nuspojave. Balzam od timijana poboljšava cirkulaciju i dotok krvi kroz žile oštećene upalom što dodatno pomaže zglobovima ugroženim artritisom.
  5. LAVANDA, njeno eterično ulje ima izvrstan umirujući efekat. Koristi se kod išijasa, lumbaga, bolova u ramenima, vratu i zglobovima, smanjuje mišićnu bol i napetost.
  6. PRIRODNI MENTOL ima antiseptičko dejstvo i time ublažava simptome kao što su otok, bol i pregrejanost upaljenog mesta.

 

Sastav:

AQUA (Water), Menthol, Paraffinum liquidum,Mentha Arvensis Leaf Oil, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Juniperus virginiana wood oil, Cetyl Alcohol, Petrolatum, Eucalyptus globulus leaf oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Thymus vulgaris flower leaf oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Carbomer, Glyceryl Stearate, Triethanolamine, CI42090

 

Dejstvo:

Macun Bolfix protiv svih vrsta bolova i sportskih povreda je masažni gel izrađen od prirodnih sastajaka. Ovaj gel za bolove jako brzo reguje i daje osećaj lagodnosti par trenutaka nakon nanošenja. Može se koristiti kao gel za bolove u leđima, za bolove u vrati, u listovima, u butinama, u ramenima, u mišićima i slično. Preporučuje se kod svih vrsta sportiskih povreda.

Macun Bolfix je prirodni preparat izrađen isključivo od sertifikovanih biljnih sirovina vrhunskog kvaliteta. Ovaj biljni preparat za bolove u leđima, vratu, listovima, butinama, ramenima rešiće vaše problem za jako kratko vreme. Aktivre supstance brzo dolaze do problematičnog tkiva i otklanjaju nelagodnost u jako kratkom vremenskom period.

Bolfix se može koristiti kao gel za reumu, ukočenost i sportske povrede i još kao gel za otklanjanje otoka, upala tetiva, ligamenata i mišića. Ovaj gel za bolove efikasno opušta mišiće i smanjuje ukočenost koja je uzrokovana nepravilnim sedenjem, različitim vrstama deformiteta, povredama i slično.

Bolfix gel krema je prvenstveno namenjena za otklanjanje bolova u zglobovima, mišićima i tetivama. Osećaj hlađenja koji se javlja nakon nannošenja, opušta mišiće i tetive i smanjuje osećaj bola i napetosti. Takođe, istovremeno smanjuje ukočenost i otečenost zglobova. Macun Bolfix protiv svih vrsta bolova i sportskih povreda gel krema  preporučuje se kod bolova u venama i kod osećaja otečenih i teških nogu. Aktivne supstancije iz ovog gela smanjuju zapaljenske procese krvnih sudova i na taj način pružaju osećaj olakšanja. Takođe, Bolfix gel krema otklanja simprome prehlade, zapušenog nosa i otežanog disanja. Utrljavanjem u grudi, aktivne supstance utiču na olakšavanje disanja, a prijatan miris deluje aromaterapijski. Isparenja aktivnih supstanci dovode do otpušavanja disajnih puteva.

Bolfix gel krema ima široki spektar primene. Ovaj prirodni preparat rešiće mnoge vaše probleme na potpuno prirodan način bez neželjenih posledica.

Moć je u prirodi!