MACUN ZGLOBFIX

1.300рсд10.500рсд

Pakovanje 50ml – 1 kom 1300 din
Pakovanje 50ml – 2 kom 2210 din
Pakovanje 50ml – 5 kom 4550 din
Pakovanje 225ml – 1 kom 3000 din
Pakovanje 225ml – 2 kom 5100 din
Pakovanje 225ml – 5 kom 10500 din

Proizvedeno i sertifikovano u Srbiji
BESPLATNA DOSTAVA na teritorije Srbije !!!
Šifra proizvoda: Macun Zglobfix Kategorija:

MACUN ZGLOBFIX – ZA REGENERACIJU HRSKAVICE I PROBLEME SA ZGLOBOVIMA

Macun Zglobfix za regeneraciju hrskavice je gel krema koja deluje brzo i smanjuje bolove u zglobovima, regeneriše hrskavicu, poboljšava pokretljivost u kolenima,laktovima i ramenima. Smanjuje upalu tetiva, mišića i ligamenata. Ubrzava cirkulaciju i smanjuje oticanje. Smiruje ligamente i tetive, a opušta mišiće. Olakšava bolove kod artritisa, reume, išijasa. Ublažava sve vrste bolova u mišićima, zglobovima, nogama, leđima i krstima.

 

Primena:

Macun Zglobfix za regeneraciju hrskavice gel kremu utrljajte  lagano kružnim pokretima 10 do 15 minuta  na bolno ili otečeno mesto.

Dva do pet puta dnevno naneti kremu na kožu u tankom sloju na bolnoj regiji i nežno utrljati.

Izbegavati kontakt sa sluzokožama jer je koza tanka. Ukoliko preparat dospe u kontakt sa sluzokožom dobro isprati hladnom vodom.

Ne nanositi kremu na oštećenu kožu!

 

Aktivne supstance Macun Zglobfix za regeneraciju hrskavice

  1. KEDAR – Juniperus virginiana (Cedar) wood essentil oil deluje umirujuće, antiseptički i antireumatski. Namenjeno je za lokalnu upotrebu kod lumbaga, išijasa, reumatizma zglobova i ostalih neuritis.
  2. GLUKOZAMIN i MSM deluju udruženo i povećavaju gipkost i pokretljivost zglobova, uklanjaju umor, otoke i bolove u mišićima.
  3. TIMIJAN efikasno ublažava bolove u kostima, zglobovima, mišićima. Za razliku od konvencionalnih lekova, ne uzrokuje nuspojave. Balzam od timjana poboljšava cirkulaciju i dotok krvi kroz žile oštećene upalom što dodatno pomaže zglobovima ugroženim artritisom.
  4. KARANFILIĆ je odličan antiseptik koji se tradicionalno koristi protiv upala i bolova.
  5. KURKUMA svoja lekovita svojstva plasira preko kurkumina, aktivnog sastojka ove biljke, koji ima snažno antiupalno, antibakterijsko i antivirusno dejstvo. Dokazano ublažava jutarnju ukočenost i otečenost zglobova.
  6. LAVANDA, njeno eterično ulje ima izvrstan umirujući efekat. Koristi se kod išijasa, lumbaga, bolova u ramenima, vratu i zglobovima, smanjuje mišićnu bol i napetost.
  7. MENTOL prirodni ima antiseptičko dejstvo i time ublažava simptome kao što su otok, bol i pregrejanost upaljenog mjesta.
  8. KAMFOR ima lokalni anestetički i antimikrobni efekat, koristi se za smanjenje otoka i upala, a pokazao se kao delotvoran kod bolnih promena mišića i zglobova kao i kod reumatskih bolova.

 

Sastav Macun Zglobfix za regeneraciju hrskavice

AQUA (Water), Propylene Glycol, Paraffinum liquidum, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Cetyl Alcohol, Petrolatum, Camphor, Menthol, Juniperus virginiana wood oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Thymus vulgaris flower leaf oil, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil, Curcuma Longa (Turmeric) Root Oil, Methylsulfonylmethane, Glucosamine Sulfate

 

Dejstvo:

Macun Zglobfix je prirodni preparat za zglobove. Ovaj biljni preparat učiniće vaš zglobni sistem pokretljivijim i smanjiće, a čak i rešiti sve probleme koje ste do sad imali po pitanju ukočenosti i bolova u zglobovima. Aktivne supstance ove gel kreme za zglobove smanjuju ukočenost u zglobovima, jačaju hrskavicu, povećavaju elastičnost i pokretljivost zglobova, ligamenata i koštanog sistema.

Zglobfix je prirodni preparat izrađen od sertifikovanih biljnih sirovina. U njegov sastav ulaze prirodne biljne sirovine koje su od vajkada na daleko poznate i koje se koriste za uklanjanje i lečenje artritisa, reume i išijasa. Blagotvorno dejsvo ove gel kreme deluje na ublažavanje svih vrsta bolova u mišićima, zglobovima, nogama, leđima i krstima.

Macun Zglobfix za regeneraciju hrskavice je gel za zglobove, ligament, kukove, kolena, laktove, kičmu, vrat i sve ostale zglobove. U jako kratkom vremenskom periodu, primenom prema uputstvu, ovaj prirodni gel krem daje željene rezultate. Deluju umirujuće, antiseptički, antireumatski, antiupalno. Glukozamin i MSM koji ulaze u sastav ovog biljnog sredstva povećavaju elestičnost i gipkost zglobova, pa zglobovi postaju pokretljiviji. Takođe, ovaj gel dovodi do regeneracije hrskavice, pa se savetuje redovna primena starijim osobama kao i osobama koje imaju oštećenja iste.

Ovaj prirodni biljni preparat za globove, mišiće, ligamente i regeneraciju hrskavice daje željene rezultate u jako kratkom vremenskom periodu. Njegovom redovnom primenom otklonićete bolove u zglobovima, tetivama i mišićima. Aktivne supstancije koje čine ovaj prirodni lek za zglobove delotvornim, jako brzo dolaze do delova sa tegobama i rešavaju problem bolova i ukočenosti. Takođe, ovaj gel za zglobove ubrzava cirkulaciju i smanjuje oticanje. Iz tog razloga, Macun Zglobfix gel krema preporučuje se kod svih oblika reume, išijasa i artritisa.

Ojačajte i regenerišite svoju hrskavicu, podmladite svoj zglobno-koštani sistem, povećajte elastičnost svojih ligamenata i otklonite bolove i otoke pomoću našeg potpuno prirodnog, biljnog gela za zglobove i kosti.

Moć je u prirodi!