MACUN VONJFIX

2.000рсд7.000рсд

1 kom 2000 din
2 kom 3400 din
5 kom 7000 din

Proizvedeno i sertifikovano u Srbiji
BESPLATNA DOSTAVA na teritorije Srbije !!!
Šifra proizvoda: Macun Vonjfix Kategorija:

MACUN VONJFIX – PROTIV NEPRIJATNOG MIRISA PAZUHA

100% prirodan desodorant-stick

Handmade proizvod!

Macun Vonjfih protiv neprijatnog mirisa  pazuha je prirodni dezodorans u stiku, ekonomičan i dugotrajan. Stvara prirodni štit od neprijatnih mirisa tela, ne blokirajući znojenje i disanje kože. Macun Vonjfix protiv neprijatnog mirisa pazuha ostavlja prijatan osećaj svežine. Zaustavlja širenje neprijatnog mirisa, a zbog prirodnih sastojaka ne zapušava pore i ne sprečava znojenje koje je prirodan i neophodan proces u organizmu.

Način upotrebe Macun Vonjfix protiv neprijatnog mirisa pazuha

Naneti na područje ispod pazuha na čistu, suvu kožu, i ostaviti da se osuši 3-5 minuta. Nakon toga obući garderobu. Dejstvo u zimskom periodu traje do 72h, u period jeseni i proleća 48h, a u letnjim mesecima do 36h.

Izbegavati korišćenje odmah nakon depilacije.

MACUN VONJFIX DEZODORANS JE ODLIČNA PODLOGA ZA PARFEME

Naš Macun Vonjfixvaj protiv neprijatnih mirisa pazuha je potpuno prirodan deo-stik koji ima blagi, prijatni miris limuna koji iščezava nakom 10 minuta. Nakon toga se može naneti parfem, bez bojazni da će doći do mešanja mirisa parfema ili desodoransa sa Vonjfixom.

Sastav:

Butyrospermum Parkii Butter, Beeswax, Sodium Bicarbonate, Theobroma Cacao Sead Butter, Kaolin, Tocopheryl Acetate, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil

DEJSTVO MACUN VONJFIH PROTIV NEPRIJATNOG MIRISA PAZUHA

Macun Vonjfix protiv neprijatnog mirisa pazuha je deodorant-stick  napravljen od potpuno prirodnih biljnih sastojaka bez bilo kakvih hemijskih primesa i dodataka. Prirodne komponente prave zaštitni film na koži pazuha koji dozvoljava normalnu perspiraciju (znojenje) bez mogućnosti stvaranja mikroorganizama i razvijanja neprijatnih mirisa. Ovaj prirodni deo stick ne sadrži soli aluminijuma, paraben ni ostale konzervanse. Ono što ovaj prirodni stik razlikuje od svih ostalih jeste što je HAMDMADE, tj. ručno pravljen. Takođe, dokazano je da je naš biljni Macun Vonjfix protiv neprijatnih mirisa pazuha je stik koji je garantovano delotvorniji od svih preparata koje ste do sad probali. Prirodni sastojci omogućavaju da koža normalno diše, luči znoj i obavlja funkciju koja joj je namenjena. Sa druge strane, aktivni sastojci iz bilja ne dozvoljavaju razvoj mikroorganizama koji su zaduženi za neprijatan miris.

Dezodoransi i antiperspiranti koji se mogu naći na našem tržištu uglavnom sadrže određene supstance koje daju dejstvo određenom proizvodu, ali sa druge strane, štete koži, limfnim žlezdama i dovode do drugih komplikacija. Dezodoransi omogućavaju da se znojenje odvija normalno, ali supstance (uglavnom hemijskog porekla) koje sadrže suzbijaju da se bakterije na koži razviju i na taj način suzbijaju nastajanje neprijatnog mirisa. Sa druge strane, antiperspiranti kao glavnu supstancu sadrže soli aluminijuma koje zatvaraju pore znojnih žlezdi i na taj način sprečavaju znojenje.

MACUN VONJFIX DESODORANT-STICK NE SADRŽI SOLI ALUMINIJUMA, PARABEN, KONZERVANSE NITI ALKOHOL

Dokazano je da dezodoransi i antiperspiranti štetno utiču na organizam. Soli aluminijuma dovode do zapušavanja pora znojnih žlezda što nepovoljno utiče na limfni sistem, a za posledicu ima nastanak raznih bolesti, pre svega raka dojki i Alchajmerove bolesti. Mnogi od ovih preparata sadrže triklosan, supstancu koja ne dozvoljava razvoj bakterija i mikroorganizama koje su zadužene za neprijatan miris. Ova supstanca nepovoljno utiče na hormonsku funkciju štitne žlezde kao i na ceo endokrini sistem. Takođe, kao konzervans, uglavnom se upotrebljavaju paraben i alkohol, koji dovode do iritacije kože.

MACUN VONJFIX PROTIV NEPRIJATNOG MIRISA PAZUHA DESODORANS U STIKU NE OMETA PRIRODAN PROCES ZNOJENJA

Macun Vonjfix protiv neprijatnih mirisa pazuha je potpuno prirodan i ne ometa prirodan proces znojenja. Prilikom upotrebe našeg biljnog dezodorans stika, vaše znojne žlezde će nesmetano lučiti znoj, ali neće doći do razvijanja neprijatnog mirisa. Supstance iz našeg prirodnog stika ne dozvoljavaju da se bakterije razviju. Zaštita od nastajanja neprijatnog mirisa do 72 sata.

KOME SE PREPORUČUJE MACUN VONJFIX PROTIV NEPRIJATNOG MIRISA PAZUHA?

Naš prirodni Macun Vonjfix protiv neprijatnog mirisa pazuha je handmade stik i preporučuje se svim osobama koje imaju problema sa prekomernim znojenjem, osobama sa hormonskim disbalansom, osobama sa problemima limfnog sistema, osobama koje imaju pojačano znojenje usled određenih oboljenja ili posle preležanog Corona-virusa, kao i svim ostalim osobama koje nemaju ništa od navedenog. Naš prirodan deo-stik se preporučuje pre svega:

 • Tinejdžerima
 • Ženama u menopauzi
 • Profesionalnim sportistima
 • Osobama sa pojačanom fizičkom aktivnošću
 • Osobama koje imaju hormonski disbalans
 • Osobama koje se prekomerno znoje
 • Osobama sa oboljenjima limfnog sistema
 • Nakon brijanja ili depilacije pazuha
 • Osobama koje imaju problem urastanja dlaka ispod pazuha
 • Osobama preko 50 godina starosti
 • Svim ostalim osobama

Macun Vonjfix protiv neprijatnog mirisa pazuha je dezodorans stik. On predstavlja revolucionarno otkriće koje će rešiti vaše probleme neprijatnog mirisa ispod pazuha. Ovaj biljni preparat protiv znojenja, zahvaljujući jedinstvenom sastavu, na potpuno prirodan način ne dozvoljava razvoj mikroorganizama u podpazušnoj jami i javljanje neprijatnog mirisa.  Naš biljni dezodorans naročito se preporučije tinejdžerima, kod kojih je, usled lučenja hormona, miris posebno karakterističan. Uverite se sami u delotvornost našeg potpuno prirodnog, biljnog preparata protiv znojenja i neprijatnih mirisa ispod pazuha.

Moć je u prirodi!