MACUN MIGRENFIX

1.500рсд5.250рсд

1 kom 1500 din
2 kom 2550 din
5 kom 5250 din

Proizvedeno i sertifikovano u Srbiji
BESPLATNA DOSTAVA na teritorije Srbije !!!
Šifra proizvoda: Macun Migrenfix Kategorija:

MACUN MIGRENFIX – PROTIV GLAVOBOLJE I NAPETOSTI

Macun Migrenfix protiv glavobolje i napetosti je ulje za kožu kod glavobolje, napetosti, ukočenosti i bolova u vratu. Moćan prirodan preparat na bazi biljaka koji ublažava glavobolju, migrenu,bol u vratu i misicima.

Po nanošenju se javlja osećaj hlađenja posle koga nastupa osećaj olakšavanja bolova, napetosti i relaksacije mišića čela i vrata. Glavobolja nestaje u jako kratkom vremenskom roku.

Način upotrebe Macun Migrenfix protiv glavobolje i napetosti

Nanesite nežnom masažom rolerom na čelo, slepoočnice i vrat. Ostavite da koža upije ulje. Nemojte ga brisati jer se sam osusi brzo,a i dejstvo je tada potpuno.

Aktivne supstance:

Eukaliptus umiruje reumatske bolove i bolove preforsiranih mišića i upaljenih tetiva. Takođe se koristi kod reumatoidno gartritisa, gde pomaže uklanjanju toksina iz zglobova. Pored toga, na koži izaziva osećaj hladjenja i opuštanja što za posledicu ima otklanjanje glavobolje.

Bosiljak ima aromatični miris pa se u narodu, pored ostalog, koristi kod glavobolja, mučnine, bolova i protiv depresije.

Lavanda – njeno eterično ulje ima izvrstan umirujući efekat. Koristi se kod išijasa, lumbaga, bolova u ramenima, vratu i zglobovima, smanjuje mišićnu bol i napetost, kao i glavobolju.

Ruzmarin – podstiče cirkulaciju i jača vene i kapilare.

Mentol izaziva širenje krvnih sudova ubrzavajući krvotok čime je omogućena poboljšana snabdevenost kiseonikom i hranljivim materijama što umanjuje bol.

Sastav macun Migrenfix 

Vitis Vinifera Seed Oil, Mentha Piperita Oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Tocopheryl Acetate, Menthol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin

Dejstvo Macun Migrenfix protiv glavobolje i napetosti

Macun Migrenfix je potpuno prirodno, biljno sredstvo za otklanjane glavobolje i bolova u vratu i protiv napetosti. Aktivne supstancije omogućavaju da ovaj prirodni preparat za glavobolju deluje opuštajuće i za kratko vreme smanjuje tegobe i bol uzrokovan glavoboljom.

Naše prirodno sredstvo protiv glavobolje je jedinstven proizvod na našem tržištu. Karakteriše ga prijatan, opuštajući miris. Uljana baza omogućava da se dugo zadrži na koži i produženo deluje. Lekovi za glavobolju koje možete naći na tržištu konzumiraju se oralno i štete organizmu. Za razliku od njih, naš biljni preparat protiv glavobolje deluje lokalno, umirujuće, ne izaziva iritacije na koži i ne stvara zavisnost. Takođe, naše biljno sredstvo za glavobolju nema neželjene efekte.

Etarska ulja koja ulaze u njegov sastav u narodu su dobro poznata i koriste se vekovima za otklanjanje bolova, napetosti i kod opuštanja. Naše biljno ulje za glavobolju ne samo da otklanja glavobolju i migrenu, već otklanja i bolove vrata i smanjuje njegovu ukočenost. Takođe, apliciranje i na drugim bolnim mestima poput kolena, kičme i slično, dovodi do bitnog olakšanja.

Može se slobodno reći da je naš biljni lek protiv glavobolje izuzetno efikasan, pa čak i jedinstven na našem tržištu. Pakovanje je izuzetno praktično, malo, i možete ga uvek nositi sa sobom, u džepu ili tašni. Na vrhu ima kuglicu (roll on) koja omogućava ciljanu aplikaciju ulja na željeno mesto.

Macun Migrenfix je izrađen isključivo od biljnih sirovina pa ga mogu koristiti svi, čak i trudnice i deca. Na tržištu se retko mogu naći proizvodi ovog tipa. Naše biljno sredstvo za glavobolju može se koristiti i u trudnoći, bez prethodne konsultacije sa lekarom.

Priroda nam je pružila lek za svaku bolest, samo ga treba znati prepoznati.

Moć je u prirodi!