Macun Med Kesice

1.350RSD8.000RSD

NOVA-POJAČANA FORMULA OD OGRANIČENIH BILJNIH SIROVINA IZ PRIRODE!

1 kesica = 10 grama

1 kutija = 6 kesica

Cene Macun meda su veleprodajne i prilagodjene platama i tržištu u Srbiji!!!

1 kutija 1350 din + troškovi poštarine (250 din)
2 kutije 2150 din + troškovi poštarine (250 din)
3 kutije 3150 din + troškovi poštarine (250 din)
5 kutija 4500 din + besplatan ptt
10 kutija 8000 din + besplatan ptt
50 kutija i više na upit

Cene za veleprodajne količine su na upit

GARANCIJA KVALITETA!
Diskretna dostava.

Med za potenciju mogu da koriste muškarci i žene.


Pozovi

Najbolji prirodni lek za potenciju su MACUN MED KESICE

Život je tako kratak da biste se nervirali zbog seksualnih problema. Umesto toga, treba da uživate svakodnevno u seksualnim aktivnostima sa partnerkom. Polni odnosi popravljaju raspoloženje, relaksiraju i imaju pozitivne efekte na zdravlje.

Naučno je dokazano da nagomilani stres i svakodnevne obaveze smanjuju potenciju i izazivaju erektilnu disfunkciju. Kako da se izborite sa ovim seksualnim problemima?

Nudimo vam najbolji prirodni lek za potenciju – Macun kesice ili Turski med. Samo jedna kašičica Turskog meda pre polnog odnosa već poboljšava vašu seksualnu sposobnost.

ISKUSTVA

Na forumima i društvenim mrežama možete da pročitate pozitivna iskustva sa upotrebom Macun kesice za potenciju. Naši kupci imaju nezaboravna iskustva u krevetu. Zato ne gubite vreme, probajte i vi jedinstveni preparat na biljnoj bazi koji leči seksualne probleme u najkraćem mogućem roku!

Dejstvo Macun med kesica

Dokazano je u teoriji i praksi da Turski med deluje kao afrodizijak, leči impotenciju, otklanja erektilne disfunkcije i produžava trajanje seksualnog odnosa. To je provereni prirodni recept koji jača libido i omogućava vrhunsko seksualno uživanje na više sati.

Varate se ako mislite da samo muškarci mogu da konzumiraju med za potenciju. Ovu privilegiju imaju i žene, jer prirodni sastojci meda smanjuju suvoću vagine i omogućavaju veće seksualno zadovoljstvo sa partnerom.

Da vas više ne boli glava zbog seksualnih briga! Uz med za potenciju uživaćete mnogo više i duže u seksualnim aktivnostima.

Prirodni lek za potenciju bez recepta

Nemojte trošiti dragocene pare na skupe veštačke lekove za potenciju. Mi vam nudimo u online prodaji prirodni preparat Macun med kesice bez recepta koji se lako i brzo može nabaviti po pristupačnim cenama.

 

Mere opreza: Med kod pojedinih osoba može dovesti do blagog povećanja krvnog pritiska, pa se preporučuje obazriva upotreba od strane osoba koje imaju ozbiljnijih problema sa krvnim pritiskom, osobama sa kardiovaskularnim bolestima i srčanim bolesnicima. Poželjno je uvek se posavetovati sa lekarom pre upotrebe bilo kog preparata za potenciju.


Poštovani kupci, kao što ste mogli pročitati u novinama, neke osobe donose falš med Macun u Srbiju, a koriste naše slike Meda.
Takodje znate, a možete i videti kod nas sertifikate i dozvole Ministarstva zdravlja Republike Srbije-registarski broj 5152/2014.
Svi naši dileri poseduju naše sertifikate, molimo vas da pažljivo birate gde ćete kupiti Macun med za potenciju, čuvajte zdravlje, hvala.

Macun Med Kesice

1 kutija = 1350 din + troškovi poštarine (250 din), 2 kutije = 2150 din + troškovi poštarine (250 din), 3 kutije = 3150 din + troškovi poštarine (250 din), 5 kutija = 4500 din+ besplatna poštarina, 10 kutija = 8000 din + besplatna poštarina

Naručivanje SMS-om: +381615000125