,

MACUN GEL 3U1 (10ml-20 do 30 upotreba) – dejstvo 24-36h, bez ispiranja pre oralnog odnosa

1.800рсд6.750рсд

1 bočica 1800 din
2 bočice 3060 din
5 bočica 6750 din

BESPLATNA DOSTAVA na teritoriji Srbije !!!
Šifra proizvoda: MACUN GEL ZA MUŠKARCE-1 Kategorije: , Oznake: , , , ,
Macun gel za potenciju kod muskaraca 3u1 (10 ml) istisnite 1-2 puta,utrljajte na telo polnog organa,glavic i malo na testise,a brzo se osuši dok utrljavate, nema ukus i odmah može i ORALNI SEX.  Dejstvo ovog preparata za potenciju počinje nakon 30-60 minuta i traje 24-36 sata, veoma jak i prijatan nadražaj,brza potencija,bas-bas jaka erekcija i vidno povećanje polnog organa tokom dejstva, vidna i duga jutarnja erekcija, a može se koristiti i svaki drugi ili treci dan sa najmanjom propisanom dozom pa se dobija efekat povecanja i debljanja polnog organa i konstantna potencija.Tokom EJAKULACIJE se povecava kolicina i pojacava mlaz izbacivanja sperme, poboljsava odmah mokrenje i pomaze rad prostate. Ne ostavlja mrlje na odeći i mogu ga koristiti srčani bolesnici, sa visokim pritiskom, dijabetičari i svi ostali.…
DEJSTVO JE BRZO,JAKA EREKCIJA BUKVALNO UZ POLJUBAC!!!-CUVAJTE ZDRAVLJE i POVECAJMO NATALITET!- Jednom probaš i ne vraćaš se na druge preparate.
Ispitanici kazu da je ovaj proizvod Gel za potenciju najbolji na svetu a da je biljni i sertifikovan!!- Nasi proizvodi su jedini biljni bez placebo ili nezeljenih efekata.Mogu se koristiti bez rizika godinama.
Sertifikate na uvid može tražiti svaki kupac naših proizoda!!!
VAŽNO:MACUN GEL ZA POTENCIJU 3u 1,DOBIJATE U NJEMU DEJSTVO SPREJA ZA POTENCIJU I BIG KREME ZAJEDNO.
Gel mozete koristiti po potrebi za trenutno dejstvo(1-2 istiskanja) ili se utrljava svaki drugi ili treci dan jedanput dnevno jedno istiskanje, ima trenutno dejstvo koje pocinje nakon 30-60 minuta od utrljavanja, ali nakon 2 uzastopne upotrebe gel za potenciju ispoljava 24 sata Full jaku potenciju,bude bas duzi odnos i povecava polni organ dok se koristi, ujutro se budite sa jakom erekcijom,mladalackom erekcijom. Preporučuje se par dana pauza na svakih 15-30 dana koriscenja.
Najbolja upotreba macun gela za potenciju: Mazati za trenutnu upotrebu pred odnos 30-60 minuta i istisnuti 1-2 puta(Dejstvo je 24-36h) ili 15-30 dana mazati svako drugo ili trece vece po 1 istiskanja iz bocice i utrljati na telo organa dok se ne osusi,ako zelite povecanje polnog organa. Dejstvo je posle 2 dana 24-36 sata,ujutro se budite sa punom erekcijom,a pritom posle mazanja nema potrebe za ispiranjem zbog ORALNOG odnosa. Penis pocinje vidno da se povecava i deblja nakon 7-10 dana uzastopne upotrebe.
Gel za jaku erekciju, potenciju i duzi odnos se koristi po ispod napisanom uputsvu i koliki god da ste imali odnos do sada sa 3u1 gelom ce te odnos produziti za 5-10 puta,a pritom cete imati jak nadrazaj tokom i u zavrsnici,jaca mlaz izbacivanja semene tecnosti(sperme) i njenu kolicinu.Po zavrsetku odnosa polni organ bude jos par minuta krut a lako ga repetirate ponovo!!!
SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU
Upotreba macun gela:
Macun gel za muskarce je gel za potenciju i gel za duzi odnos u svom sastavu sadrzi kombinaciju prirodnih sastojaka,bez ukusa  je i moze oralni odnos, namenjen je za spoljnu upotrebu,brzo se osusi na kozi i ne ostavlja tragove na intimnom vesu,tkanini…

Macun gel(sastojci)vam mogu pomoci da poboljsate potenciju,jaku erekciju,produzite odnos i pojacate seksualnu moc.

Kontraindikacije:

Proizvod ne smeju koristiti mala deca,trudnice,dojilje,osobe mladje od 18 godina i osobe sa preosetljivom kozom i ranama na njoj.

Doziranje i nacin primene:

Preporuceni nacin upotrebe je po potrebi ,istisnuti na ruku 1-2 puta gel mase iz bocice i utrljavati laganim pokretima od korena polnog organa ka glavicu,dok se ne osusi. Dejstvo krece nakon 30-60 minuta , a mozete ga koristiti za trenutno dejstvo ili svaki drugi ili treci dan da bi dobili efekat povecanja i podebljanja polnog organa i konstantnu potenciju. Puno dejstvo traje  24-36 sata,oseti se jaka erekcija i ujutro po budjenju.Ako dodje do pune erekcije tokom utrljavanja napraviti pauzu kako ne bi doslo do ostecenja unutrasnjosti, a potom nastavite. Macun gel je na prirodnoj bazi, ali se preporucuje pauza 3-5 dana na svakih 15-30 dana uzastopne upotrebe,mozete napraviti pauzu i 30 dana a ponovnim mazanjem automatski se vraca u funkciju kako sa gelom za potenciju tako i sa sprejom.

Mazati i prskati po testisima i glaviću, i po telu polnog organa.

Sporedni efekti:

Nisu zabelezeni nikakvi sporedni nezeljeni efekti prilikom koriscenja Macun gela. Macun gel je gel za potenciju i gel za duzi odnos je za spoljnu upotrebu,ne ulazi u krvotok,samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabeticari.Nema sporednih efekata poput glavobolje,crvenila,gorusice i zamucenog pogleda…

Čuvanje:
Čuvati na mestu zasticenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C.

Čuvati van domašaja dece.

Za veleprodajne količine cene su na upit!!!

ŠTA JE ZAPRAVO MACUN GEL ZA POTENCIJU?

Macun gel je potpuno prirodan gel za potenciju čije aktivne supstance utiču na jaku erekciju, produženje odnosa, odlaganje ejakulacije i povećanje polnog organa. Macun gel za potenciju ima trenutno dejstvo. Dejstvo počinje nakon 30-60 minuta nakon utrljavanja i deluje narednih 24-36 sata. Dobra strana, pored toga sto je ovaj gel za jaku erekciju potpuno prirodan, jeste i to što se može koristiti više puta u toku dana. Šta to zapravo znači? Ukoliko ste naneli Macun gel za potenciju pre odnosa, ovaj gel za potenciju I duži odnos možete dodavati svaki dan jedanput. Samim tim, Vaša potencja će biti jaka i konstantna a polni organ vidno veci.
Macun gel za jaku erekciju, produženje odnosa, odlaganje ejakulacije i povećanje polnog organa, vratiće Vam samopouzdanje i rasplamsaće Vašu mladalačku strast. Potpuno prirodan sastav omogućuje da ovaj gel za jaku erekciju koriste čak i rizične grupe kao što su srčani bolesnici, dijaberičari, osobe sa povišenim krvnim pritiskom i drugi. Macun gel za potenciju izrađen je od pažljivo biranih biljaka za koje je dokazano da jačaju libido, potenciju, pojačavaju želju za seksom, odlažu ejakulaciju. Aktivne supstance omogući će Vam da ponovo uživate u intimnim trenucima sa voljenom osobom, bez bojazni od neuspeha.
Macun gel za potenciju je isključivo za SPOLJAŠNJU UPOTREBU!
Utrljavanje Macun gela za duži odnos u telo penisa u trajanju od 30-ak sekundi, dovodi daaktivne supstance ciljano deluju na polni organ i dovedu do željene jake erekcije. Njegovo lokalno dejstvo podrazumeva da aktivne supstance ne ulaze u krvotok tako da nema bojazni od neželjenih efekata. Samim tim, aktivne supstance se zadrzavaju u polnom organu i deluju produženo. Iz tog razloga ovaj gel za duži odnos ce produžiti vaš odnos i omogućiti Vam da uživate u odnosu onoliko koliko Vi želite.
Kod velikog broja muškaraca javlja se problem dolaska do brzog svršavanja, te ovaj prirodni gel za duži odnos omogućiće muškarcima sa ovim problemom da uživaju u intimnim trenucima duže i intenzivnije.
Macun gel za jaku erekciju je nastao kao rezultat dugotrajnog istraživanja u želji da sve osobe mogu nesmetano da uživaju u čarima seksa, bez bojazni da će naštetiti svom zdravlju i organizmu.

Zemlja porekla: Srbija
Sastav:
– Aqua
– Glycerin
– Aloe Barbadensis Leaf juice
– Xanthan gum
– Hydroxyethyl cellulose
– Ginseng powder
– Ocimum basilicum ( Basil ) oil
– Capsicum annuum extract
– Witch hazel powder
– Black pepper essential oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin