,

Akcija !!! MACUN UP SPREJ 10ml -(20-30 upotreba), dejstvo do 36h!

1.800рсд6.750рсд

1 bočica 1800 din
2 bočice 3060 din
3 bočice 4320 din
5 bočica 6750 din

BESPLATNA DOSTAVA na teritoriji Srbije !!!
Šifra proizvoda: MACUN UP SPREJ-1 Kategorije: , Oznake: , , , ,

Važno: Ne morate mućkati pre upotrebe!

Macun up sprej za potenciju  (do 30 upotreba, 10 ml) nakon prskanja 1-3 puta mozete na sekund utrljati rukom po glavicu,telu polnog organa, brzo se osuši, gotovo skroz gubi ukus nakon 30-60 minuta kada pocinje i dejstvo samim tim može ORALNI SEX, ne ostavlja tragove na odeći.

Jako dejstvo, bas brza erekcija i povećanje polnog organa kreće odmah,zavrsnica puna dobrog nadrazaja sa velikom kolicinom sperme i pojacanim mlazom, a kada prestane dejstvo nakon 48h prosto dodajte još ako zelite (No limit) zato ga i bezbedno mogu koristiti Dijabetičari, srčani bolesnici i sa visokim krvnim pritiskom……
Iskustva korisnika su da je ovaj preparat jedan od najboljih na svetu, a da je biljni(bez lidokaina i utrnulosti),sertifikovan i proizveden u Srbiji sto je jako bitno!!- Nasi proizvodi su biljni sa odlicnim dejstvom bez placebo ili nezeljenih efekata,poput crvenila,gorusice,glavobolje,lupanja srca,zujanja u usima…
Sertifikate na uvid može tražiti svaki kupac naših proizoda!!!

DEJSTVO JE UZ MALU SEKSUALNU STIMULACIJU(dovoljan je dodir)-CUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE I POVECAJMO NATALITET!!! – Jednom probaš i ne vraćaš se na druge preparate.

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU,NE PRSKATI PO TESTISIMA I GLAVICU!!!

Upotreba:
Macun Up Sprej za muškarce u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu.
Macun Up Sprej (sastojci) vam može pomoći da poboljsate potenciju, jaku erekciju, povećate organ u tom trenutku, baš produžite odnos i pojačate seksualnu moć.
Kontraindikacije:
Proizvod ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mladje od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.
Doziranje i nacin primene:
Preporučeni način i vreme upotrebe Macun Up Spreja je po potrebi. Naprska se 1-3 puta, dejstvo kreće za 20-30 minuta i traje jakim intenzitetom 12 sati, a malo manjim intenzitetom i do 36 sata. Preporuka je da se koristi 3 puta nedeljno,a moze i svaki dan najmanja kolicina. Macun sprej ima miris, jako slab i prijatan ukus koji izvetri brzo (moze oral) i ne ostavlja mrlje na intimnom vešu, tkanini,ima miris na bebi sapun.
Sporedni efekti:
Nisu zabelezeni nikakvi sporedni nezeljeni efekti prilikom korišćenja Macun Up Spreja. Macun Up Sprej je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila, gorušice i zamućenog pogleda.
Čuvanje:
Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C.
Čuvati van domašaja dece.
Za veleprodajne količine cene su na upit!!!

Macun sprej za potenciju

Od vajkada su muškarci težili da budu nenadmašni u krevetu i da pokažu i dokažu svoju muškost. Upravo sa tim ciljem, mnoge svetske kompanije teže da naprave savršena sredstva za potenciju. Ono što je uvek manjkalo na tržištu jesu potpuno prirodni preparati za potenciju koji će imato dobro i snažno dejtvo, bez kontraindikacija i neželjenih dejstava.
Macun sprej za potenciju je upravo jedan takav proizvod. Ovaj sprej za potenciju u svom sastavu isključivo sadrži potpuno prirodne, biljne aktivne supstance za koje je dokazano da jačaju potenciju ali istovremeno i produžavaju seksualni odnos.
Macun sprej ima pre svega dve namene. On je sprej za potenciju i sprej za duži odnos. Dokazano je da aktivne supstance koje ulaze u njegov sastav pojačavaju potenciju muškaraca. Macun sprej za potenciju omogućiće svakom korisniku da dostigne željenu potenciju. Slaba potencija je problem velikog broja muškaraca bez obzira na godine. Upravo ovaj sprej za jaču erekciju koji se lako nanosi, prskanjem po telu polnog organa muškaraca, na sasvim prirodan način rešiće problem muškarcima. Kao sprej za duži odnos, tj. sprej za produženje odnosa, ovaj proizvod izaziva blagu utrnulost što omogućava da seksualni odnos traje duže.
Macun sprej za muškarce je potpuno prirodan preparat što omogućava da ga muškarci koriste bez bojazni da će doći do nekih neželjenih dejstava. Takođe, sve rizične grupe korisnika kao što su srčani bolesnici, dijabetičari i slično, mogu bez problema korititi ovaj sprej za potenciju koji je ujedno i sprej za produženje odnosa.
Naši korisnici su takođe primetili da je Macun sprej za potenciju ujedno i sprej za libido, tj. sprej za jačanje libida. Šta to zapravo znači? Prilikom korišćenja ovog spreja vraća se želja za odnosom a same osobe bivaju samouverenije. Ovaj sprej za jačanje libida vratiće Vam samopouzdanje i pojačati želju za seksom.
Na našem tržištu se mogu naći različiti proizvodi ali je činjenica da su retki oni koji imaju dejstvo. Ovaj sprej za muškarce je potpuno prirodan i ima izuzetno dejstvo. Naš sprej za potenciju, duži odnos i jači libido, napravljen je od potpuno prirodnih sastojaka što ga svrstava u sam vrh prirodnih preparata za potenciju. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji i pravilnom odabiru bilja, dobili smo revolucionarni proizvod. Naš sprej za potenciju tj. duži odnos i potenciju nikada Vas neće razočarati.
Macun sprej za potenciju i produženje odnosa je isključivo ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU!
Prilikom upotrebe našeg spreja za muškarce, molimo Vas da se isključivo držite uputstva za upotrebu.

Zemlja porekla: Srbija
Sastav:
– Aqua
– Prunus amygdalus dulcis oil
– Polysorbate 20
– Glycerin
– Dimethicone
– Propylene glycol
– Octimum basilicum (Basil) oil
– Mentha arvensis leaf oil
– Caspicum annuum extract
– Eugenia caryophylus (clove) flower oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin