Turski med 240gr

3.000RSD10.050RSD

TURSKI MED 100% ORIGINAL

GARANCIJA KVALITETA!

1 kutija sadrži 1 teglicu ukupne zapremine 240 gr macun preparata

1 kutija 3000 din + troškovi poštarine (250 din)
2 kutije 5400 din + besplatan ptt
3 kutije 7200 din + besplatan ptt
5 kutija 10050 din + besplatan ptt
20 kutija i više na upit

Cene za veleprodajne količine su na upit

Diskretna dostava. 


NAZOVITE i poručite na: 061/5000-125
ili poručite ubacivanjem u korpu ▼

Očisti
Pozovi

Najbolji prirodni lek za potenciju

Život je tako kratak da biste se nervirali zbog seksualnih problema. Umesto toga, treba da uživate svakodnevno u seksualnim aktivnostima sa partnerkom. Polni odnosi popravljaju raspoloženje, relaksiraju i imaju pozitivne efekte na zdravlje.

Naučno je dokazano da nagomilani stres i svakodnevne obaveze smanjuju potenciju i izazivaju erektilnu disfunkciju. Kako da se izborite sa ovim seksualnim problemima?

Nudimo vam najbolji prirodni lek za potenciju – Epimediumlu Macun ili Turski med. Samo jedna kašičica Turskog meda pre polnog odnosa već poboljšava vašu seksualnu sposobnost.

ISKUSTVA

Na forumima i društvenim mrežama možete da pročitate pozitivna iskustva sa upotrebom Macun meda za potenciju. Naši kupci imaju nezaboravna iskustva u krevetu. Zato ne gubite vreme, probajte i vi jedinstveni preparat na biljnoj bazi koji leči seksualne probleme u najkraćem mogućem roku!

Dejstvo Turskog meda

Dokazano je u teoriji i praksi da Turski med deluje kao afrodizijak, leči impotenciju, otklanja erektilne disfunkcije i produžava trajanje seksualnog odnosa. To je provereni prirodni recept koji jača libido i omogućava vrhunsko seksualno uživanje na više sati.

Varate se ako mislite da samo muškarci mogu da konzumiraju med za potenciju. Ovu privilegiju imaju i žene, jer prirodni sastojci meda smanjuju suvoću vagine i omogućavaju veće seksualno zadovoljstvo sa partnerom.

Da vas više ne boli glava zbog seksualnih briga! Uz med za potenciju uživaćete mnogo više i duže u seksualnim aktivnostima.

Prirodni lek za potenciju bez recepta

Nemojte trošiti dragocene pare na skupe veštačke lekove za potenciju. Mi vam nudimo u online prodaji prirodni preparat Turski med bez recepta koji se lako i brzo može nabaviti po pristupačnim cenama.

 

 

Težina 240 g
Turski Med Tegla 240 gr

1 kutija = 3000 din + troškovi poštarine (250 din), 2 kutije = 5400 din + besplatna poštarina, 3 kutije = 7200 din + besplatna poštarina, 5 kutija = 10050 din + besplatna poštarina

1