NOVO – MACUN BIG KREMA (mesesčno pakovanje) – Povećanje polnog organa

2.500RSD9.375RSD

1 krema 2500 din
2 kreme 4250 din
3 kreme 6000 din
5 kreme 9375 din

BESPLATNA DOSTAVA na teritorije Srbije !!!

NAZOVITE i poručite na: 061/5000-125
ili poručite ubacivanjem u korpu ▼

Očisti
Pozovi
Šifra proizvoda: MACUN BIG KREMA Kategorija: Oznake: , , , , ,

Za povećanje polnog organa i potenciju, 24 sata dejstvo. Ne ostavlja tragove na odeći. Jutarnja jaka erekcija!!-Jednom probas i ne vracas se na druge preparate.

Posle 5 dana mazanja dobijate 24 sata erekciju i povecani organ!!- Nasi proizvodi su biljni bez placebo i nezeljenih efekata.

Sertifikate na uvid može tražiti svaki kupac naših proizoda!!!

Macun BIG krema za 30 upotreba, 50 ml

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU

Upotreba Macun BIG kreme:

Macun krema za muskarce-krema za potenciju,krema za erekciju u svom sastavu sadrzi kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjena je za spoljnu upotrebu,krema ima miris i ukus,pola sata nakon koriscenja a pre odnosa mora se isprati vodom.Krema ne ostavlja tragove na intimnom vesu,tkanini…
Macun krema(sastojci) ce vam pomoci da poboljsate erekciju i povecate polni organ tokom koriscenja kreme i imacete posle par dana sa kremom za povecanje polnog organa 24 sata potenciju i erekciju. Ako sa ovom kremo kombinujete Macun gel za potenciju ili Macun sprej za potenciju dobijate nezamisliv efekat!

Kontraindikacije:

Proizvod ne smeju koristiti mala deca,trudnice,dojilje,osobe mladje od 18 godina i osobe sa preosetljivom kozom i ranama na njoj.

Doziranje i način primene:

Preporuceni nacin upotrebe je 2 puta dnevno,ujutro i uvece,istisnuti na ruku 8-10 puta kremaste mase iz bocice i utrljavati 2-3 minuta laganim pokretima od korena polnog organa ka glavicu.Ako dodje do erekcije tokom utrljavanja napraviti pauzu kako ne bi doslo do ostecenja unutrasnjosti,a potom nastavite. Macun krema je na prirodnoj bazi,ali se preporucuje pauza 3-5 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe.Nakon mesec dana upotrebe moze se upotrebljavati 1 dnevno.
NE mazati i ne prskati po testisima i glaviću, samo po telu polnog organa

Sporedni efekti:

Kod kreme za potenciju-kreme za jaku erekciju nisu zabelezeni nikakvi sporedni nezeljeni efekti prilikom koriscenja. Macun krema je za spoljnu upotrebu,ne ulazi u krvotok,samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabeticari.Nema sporednih efekata poput glavobolje,crvenila,gorusice i zamucenog pogleda.

Čuvanje:

Čuvati na mestu zasticenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-35 C.

Čuvati van domasaja dece.

Za veleprodajne količine cene su na upit!!!

Zemlja porekla: Srbija
Sastav:
– Aqua
– Caprylic/Capric Triglyceride
– Vitus vinifera ( grape ) seed oil
– Glcerin
– Acidum Stearicum
– Glyceryl stearate
– Cetyl alcohol
– Ginseng powder
– Capsicum annuum extract
– Mentha arvensis leaf oil
– Witch hazel powder
– Black pepper essential oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

0