NOVOGODISNJI POPUST – MACUN BIG KREMA 5u1 (Sestomesesčno pakovanje) – Povećanje polnog organa,bas jaka erekcija..

2.500рсд9.375рсд

1 krema 2500 din
2 kreme 4250 din
3 kreme 6000 din
5 kreme 9375 din

BESPLATNA DOSTAVA na teritoriji Srbije !!!
Šifra proizvoda: MACUN BIG KREMA Kategorija: Oznake: , , , , ,

Za povećanje polnog organa,potenciju,jaku erekciju,neverovatan nadrazaj i obimni zavrsetak (5u1) 24 sata konstantno dejstvo. Ne ostavlja tragove na odeći. Jutarnja jaka erekcija!!-Jednom probas i ne vracas se na druge preparate.

Posle 2 mazanja dobijate 24 sata erekciju i povecani organ!!- Nasi proizvodi su biljni bez placebo i nezeljenih efekata.

Sertifikate na uvid može tražiti svaki kupac naših proizoda!!!

Macun BIG krema 5u1 za 120 upotreba, 50 ml

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU

Upotreba Macun BIG krema 5u1:

Macun krema za muskarce-krema za potenciju,krema za erekciju u svom sastavu sadrzi kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjena je za spoljnu upotrebu,krema ima miris i ukus,pola sata nakon koriscenja a pre odnosa trebalo se isprati vodom zbog oralno,a ne zbog vaginalnog i analnog odnosa.Krema ne ostavlja tragove na intimnom vesu,tkanini…
Macun krema 5u1(sastojci) ce vam pomoci da poboljsate erekciju i povecate polni organ tokom koriscenja kreme i imacete posle par dana sa kremom za povecanje polnog organa 24 sata potenciju i erekciju. Ako sa ovom kremo kombinujete Macun sprej za potenciju dobijate nezamisliv efekat,lud nadrazaj sve vreme bi vristali,a vrsnjak bude mnogo krut!

Kontraindikacije:

Proizvod ne smeju koristiti mala deca,trudnice,dojilje,osobe mladje od 18 godina i osobe sa preosetljivom kozom i ranama na njoj.

Doziranje i način primene:

Preporuceni nacin upotrebe je svaki drugi dan,istisnuti na ruku 1-3 puta kremaste mase iz bocice i utrljavati laganim pokretima od korena polnog organa po telu,testisima i glavicu.Ako dodje do erekcije tokom utrljavanja napraviti pauzu kako ne bi doslo do ostecenja unutrasnjosti,a potom nastavite. Macun krema je na prirodnoj bazi,ali se preporucuje pauza 3-5 dana na svakih 15-30 dana uzastopne upotrebe.Nakon mesec dana upotrebe moze se upotrebljavati 1 istiskanje,a to je i najbolja preporucena doza.
Mazati i prskati po testisima i glaviću, i po telu polnog organa

Sporedni efekti:

Kod kreme za potenciju-kreme za jaku erekciju nisu zabelezeni nikakvi sporedni nezeljeni efekti prilikom koriscenja. Macun krema je za spoljnu upotrebu,ne ulazi u krvotok,samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabeticari.Nema sporednih efekata poput glavobolje,crvenila,gorusice i zamucenog pogleda.

Čuvanje:

Čuvati na mestu zasticenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-35 C.

Čuvati van domasaja dece.

Za veleprodajne količine cene su na upit!!!

Zemlja porekla: Srbija
Sastav:
– Aqua
– Caprylic/Capric Triglyceride
– Vitus vinifera ( grape ) seed oil
– Glcerin
– Acidum Stearicum
– Glyceryl stearate
– Cetyl alcohol
– Ginseng powder
– Capsicum annuum extract
– Mentha arvensis leaf oil
– Witch hazel powder
– Black pepper essential oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin