,

Akcija!!! MACUN HOT GEL za žene (50ml-do 100 upotreba) – Gejša gel, radi na svakoj ženi,vraca zelju..

2.800рсд10.500рсд

1 gel 2800 din
2 gela 4760 din
3 gela 6720 din
5 gela 10500 din

BESPLATNA DOSTAVA na teritoriji Srbije !!!
Šifra proizvoda: MACUN HOT GEL za žene Kategorije: , Oznake: , , , , ,
U SVETU IMA MNOGO PREPARATA ZA ZENE,RAZNIH TABLETA,KAPI(SIPAJU U PICE),KAFA,GELOVA.MNOGO VREMENA I TRUDA JE ULOZENO DA BI SMO NAPRAVILI SAVRSEN I BEZBEDAN PREPARAT ZA ZENEEE,ZA NJIHOVU STIMULACIJU;LIBIDO;DA VRATE ZELJU I NADRAZAJ KAO U TINEJDZERSKIM DANIMA:
MACUN HOT GEL za  žene 
(do 100 upotreba, 50 ml), Gejša gel za baš brz nadražaj kod žena – brže završavaju sa mocnim osecajem.Mogu ga cak koristiti i muskarci radi boljeg nadrazaja,ali brze zavrsnice.. Top Proizvod-uspeva kod svake osobe Zenkog pola!!!
Ovo je verovatno najbolji sertifikovani proizvod na svetu!!-Nasi proizvodi su biljni sa odlicnim dejstvo bez placebo efekata ili nezeljenog dejstva.
Sertifikate na uvid može tražiti svaki kupac naših proizoda!!!
Upotreba:
SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU-JAKA FORMULA
Macun hot gel za zene-gel za potenciju zena u svom sastavu sadrzi kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu.

Macun hot gel-gel za stimulaciju zena(sastojci)vam moze pomoci da poboljsate nadrazaj,stimulisete intimnu regiju i pojacate seksualnu moc.

MOZE ORALNI SEX!!!

Kontraindikacije:
7 dana pred menstrualni ciklus može doći do blagog peckanja pri upotrebi Macun hot gela zbog njegove Ph vrednosti.
Najjače dejstvo se ispoljava u periodu ovulacije.

Proizvod ne smeju koristiti mala deca,trudnice,dojilje,osobe mladje od 18 godina i osobe sa preosetljivom kozom i ranama na njoj.

Doziranje i nacin primene:

Preporuceno doziranje i vreme upotrebe je po potrebi(1-3 istiskanja),moze se cak trenutno upotrebljavati i vise puta za redom. Macun hot gel-gel za potenciju zena se maze laganim pokretima na intimnu regiju,na vrh vagine ili po celoj vagini i dobijate topao peckajuci gotovo nepromasivi osecaj tokom koriscenja.Ako zelite konstantan mladalacki osecaj,mazite usnu vagine jedno istiskanje na 2-3 dana.Nazivaju ga i Gejsa gel jer ubrzava zavrsetke kod zena i vise puta mogu za redom. Kolicinu nanosenja Macun hot gela birate sami.Macun hot gel nema miris,ukus i ne ostavlja tragove na intimnom vesu,tkanini..

Sporedni efekti:

Nisu zabelezeni nikakvi sporedni nezeljeni efekti prilikom koriscenja Macun hot gela. Macun hot gel-gel za stimulaciju zena je za spoljnu upotrebu,ne ulazi u krvotok,samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabeticari.Nema sporednih efekata poput glavobolje,crvenila,gorusice i zamucenog pogleda.

Čuvanje:
Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25 C.
Čuvati van domašaja dece.
Za veleprodajne količine cene su na upit!!!

 

SREDSTVA ZA POTENCIJU I NADRAŽAJ ŽENA

Kao i muškarcima, i ženama su potrebna određena sredstva sa stimulaciju i jači nadražaj. Nisu samo muškarci ti kojima su potrebni preparati za potenciju. I žene žele da uživaju u seksu i doživljavaju vrhunce o kojima se priča. Upravo iz tog razloga, na tržištu se mogu naći različita sredstva za potenciju žena, sredstva za jaču stimulaciju žena ili sredstva za jači libido žena.
Na tržištu se uglavnom mogu naći različiti hemijski preparati koji služe za stimulaciju žena. Međutim, nedostatak tih sredstava za stimulaciju žena je u tome što kod žena na dejstvo preparata utiče psiha, hormonski status i mnogi drugi faktori koji mogu dovosti da reakcija izostane. Takođe, ta sredstva za potenciju žena mogu negativno uticati na druge organe kao i na hormonski status. Sa druge strane, biljna sredstva za stimulaciju i potenciju žena koja se uzimaju oralnim putem, uglavnom nemaju dejstvo.
Upravo iz tog razloga napravili smo Macun hot gel za stimulaciju žena.

 

ŠTA JE MACUN HOT GEL?

Macun hot gel je gel za jači libido žena, odnosno gel za stimulaciju žena koji ženama vraća želju za seksom. Takođe on je i gel za jači nadražaj, odnosno gel za pojačavanje nadražaja žena. Macun hot gel izrađen je od potpuno prirodnih supstancija. Naš gel za jači nadražaj odmah posle mazanja pojačava mikrocirkulaciju vaginalne regije, pojačava toplotu te samim tim želja za seksom postaje jača i intenzivnija. Takođe, ovaj gel za jači nadražaj žena pojačava intenzitet vrhunca, tj. orgazma kod žena. Upotrebom našeg gela za stimulaciju žena izbegavaju se sva neželjena dejstva koju hemijski preparati imaju, a sa druge strane dejstvo je garantovano bez obzira na psihu, želju ili hormonski sastav organizma jer gel deluje lokalno. Naš gel za jači nadražaj žena preporučije se svim osobam, bez obzira da li one imaju ili nemaju problema sa potencijom, libidom ili jačinom nadražaja. Jer, kome je na odmet da nadražaj bude još bolji a orgazam jači i duži?

 

Većina žena usled brzog načina života, stresa, problema i savremenog načina života gubi želju za seksom. Upravo tu nastupa naš Macun hot gel za jačanje libida kod žena. Odmah nakon nanošenja našeg gela na vaginalnu regiju, vaša želja za seksom dostići će maksimum i vaš seksualni odnos učiniti nezaboravnim. Naš gel za jači libido, potenciju i jači nadražaj vratiće želju za seksom svim osobama ženskog pola koje su davno izgubile volju za seksom. Takođe, naš gel za potenciju žena izaziva prijatan osećaj u predelu vagine pa je odličan i u trenucima predigre.

 

Poboljšajte Vaš seksualni život pomoći našeg biljnog, potpuno prirodnog gela za potenciju, jači nadražaj i jači libido. Macun hot gel – za žene koje znaju šta hoće!

 

Zemlja porekla: Srbija
Sastav:
– Aqua
– Glycerin
– Aloe barbadensis leaf juice
– Xanthan gum
– Hydroxyethyl cellulose
– Maca powder
– Ginko boloba leaf powder
– Capsicum annuum extract
– Mentha arvensis leaf oil
– Witch hazel powder
– Roemary leaf extract
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin