MACUN GEL EXCLUSIVE(60-80 upotreba) – SAVRŠENSTVO (intezivno dejstvo 48−72h)

11.800рсд

NOVI PROIZVOD ZA POTENCIJU!!!

Macun gel exclusive je proizvod za potenciju, jaku erekciju, vrhunski nadražaj koji nikada niste doživeli. Napravljen je od biljaka koje su jako retke u prirodi…

Šifra proizvoda: Macun gel exclusive Kategorija: Oznake: , , , ,

MACUN GEL EXCLUSIVE – SAVRŠENSTVO

Sa Macun gel exclusive se podiže na pomisao po ceo dan. Macun gel exclusive je proizvod za potenciju, jaku erekciju, vrhunski nadražaj koji nikada niste doživeli, udeblja ga i poveća sa izraženim venama, noćna i jutarnja erekcija, posle završetka stoji čvrst još par minuta, podiže se i učvrsti na misao za par sekundi, produžava odnos, bez ikakvih nuspojava, bukvalno svi ga mogu koristiti. Napravljen je od biljaka koje su jako retke u prirodi. Svaka biljka koje ima u malim količinama je ili lekovita ili visoko kvalitetna za namensku upotrebu. Količine Macun gel exclusiva će biti ograničene zato što su i biljke od kojih je napravljen ograničene u prirodi i mogu se naći samo na odredjenim nadmorskim visinama netaknute prirode. Ovaj preparat je čudo prirode i veliko otkriće!!!
Nevidjeni i jedinstveni rezultati za 18-108 godina, bez obzira na zdravstveno stanje, vraća energiju mladosti sa jačim nadražajima i erekcijom.

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU

Upotreba MACUN EXCLUSIVE gel:

Macun exclusive gel za muškarce je gel za potenciju I duži odnos. Deluje na misao bez seksualne stimulacije. U svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka, bez ukusa je I nije potrebno ispiranje ukoliko dođe do oralnog zadovoljavanja. Namenjen je za spoljašnju upotrebu, brzo se suši na koži I ne ostavlja tragove na intimnom vešu I tkanini.

Doziranje i način primene:

Preporučeni način primene je po potrebi. Istisnuti na ruku 1-2 puta gel mase iz bočice I utrljavati laganim pokretima po telu polnog organa,glaviću,malo i po testisima dok se ne osuši.

Ima trenutno dejstvo koje kreće nakon 30-60 minuta nakon nanošenja. Ukoliko želite efekat povećanja I podebljanja polnog organa sa konstantnom potencijom, gel nanositi svaki drugi ili treći dan, po istom uputstvu sa najmanjom propisanom dozom. Puno dejstvo traje 36-72h. Gel vraća mladalačku erekciju koja je jaka I intenzivna nakon buđenja.

Macun exclusiv gel je napravljen od izuzetno retkih sertifikovanih biljnih sirovina, ali se preporučuje pauza od 3-5 dana na svakih 15-30 dana mazanja. Nakon duže pauze, ponovnim mazanjem gela, polni organ se automatski vraća u funkciju.

NE MAZATI po testisima I glaviću, već samo po telu polnog organa.

Sporedni efekti:

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni efekti prilikom korišćenja Macun exclusiv gela. Macun ecxlusive je gel za potenciju, jak nadražaj I duži odnos. Namenjen je za spoljašnju upotrebu, ima lokalno dejstvo I ne ulazi u krvotok. Mogu ga koristiti I osobe sa visokim krvnim pritiskom, srčani bolesnici, dijabetičari I sve ostale rizične grupe,a mozete se i posavetovati sa vasim lekarom. Nema sporednih efekata poput glavobolje, zujanja u ušima, zamućenog pogleda, gorušice, crvenila I sl.

Čuvanje:

Čuvati na mestu zaštićenom od svetlosti I vlage, na temperature od 5-25C. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa dosta vode. Čuvati van domašaja dece.