Akcija !!! Macun Intimo V LUBRIKANT – Najbolje podmazivanje

1.000RSD3.750RSD

1 lubtikant 1000 din
2 lubrikanta 1700 din
3 lubrikanta 2400 din
5 lubrikanta 3750 din

BESPLATNA DOSTAVA na teritorije Srbije !!!
Pozovi
Šifra proizvoda: Macun Intimo V LUBRIKANT Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Macun Intimo Vaginalni LUBRIKANT (30-40 upotreba, 50 ml) za žene na vodenoj i biljnoj bazi, bez mirisa i ukusa, dugačka klizavost, po prestanku prosto navlažite pljuvačkom i nastavlja klizavost ili dodajte gela.Nasi Lubrikanti nisu obicni vec vrhunski,razlika je derasticna!!

Sertifikate na uvid može tražiti svaki kupac naših proizoda!!!
Posedujemo i sertifikate za EU.

Lubrikant ne ostavlja tragove na intimnoj tkanini, gotovo su bez ukusa i mirisa. Lubrikant poseduje sertifikat i i dozvole za prodaju u EU

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU

Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C.

Čuvati van domašaja dece

Za veleprodajne količine cene su na upit!!!

LUBRIKANTI
Lubrikanti su sredstva za podmazivanje suvog vaginalnog ili analnog područja. Oni omogućavaju da polni organ nesmetano klizi. Vremenom, lubrikanti su postali obavezna sredstva i u seksualnim igrama. Na početku, lubrikante su koristile ženske osobe koje su izgubile prirodnu vlažnost vagine usled menopauze, stresa, uzimanja određene terapije, nedavnog porođaja, depresije i slično. Danas, lubrikanti su postali obavezno pomagalo kod osoba oba pola. Oni pojačavaju uživanje i smanjuju nelagodu nastalu trenjem usled suvoće intimne regije. Lubrikanti omogućavaju neophodno podmazivanje i daju vlažnost i klizavost intimnoj regiji pa samim tim smanjuju iritaciju i bol usled suvoće.
Lubrikanti za bolju klizavost pružaju osećaj lagodnosti i prijatnosti. Zahvaljujući njima seksualni odnos biće uživanje za oba partnera. Nedovoljna vlažnost intimnog predela uslovljava da prilikom penetracije dolazi do pucanja kože što može biti jako bolno. Zato, kada se upotrebljavaju lubrikanti za bolju klizavost izbegavaju se ove bolne I neprijatne situacije.
U prodaji se mogu nači različiti lubrikanti. Svi oni mogu biti lubrikanti na vodenoj bazi I silikonski lubrikanti. Lubrikanti na vodenoj bazi su prirodniji, daju lepši osećaj prilikom korišćenja, tj. daju potpuno prirodan osećaj. Za razliku od nji, silikonski lubrikanti održavaju dužu vlažnost. Lubrikanti na vodenoj bazi su dobri i iz razloga što u kontaktu sa vodom ili pljuvačkom vraćaju svoju klizavost na početni nivo.
Najprodavaniji su lubrikanti za žene. Lubrikanti za žene se nanose na vaginalni predeo pa ih korisnici nazivaju i vaginalni lubrikanti. Oni smanjuju trenje. Prilikom upotrebe, kod žena koje imaju problema sa suvoćom vagine, oni daju prirodan osećaj lagodnosti i omogućavaju da polni organ nesmetano klizi. Na tržištu se mogu naći i univerzalni lubrikanti namenjeni osobama oba pola.

ŠTA JE INTIMO V?
Lubrikant Intimo V je lubrikant za žene, namenjen vaginalnoj regiji. Intimo V je vaginalni lubrikant na vodenoj bazi. Namenjen je isključivo ženama. Dobra strana ovog našeg lubrikanta za žene jeste što on u dodiru sa pljuvačkom ili vodom, produžava svoje dejtvo, odnosno klizavost. Naš lubrikant za bolju klizavost izrađen je od pažljivo biranih supstanci koji će Vam pružiti maksimalno zadovoljstvo. Mnoge naše zadovoljne korisnice ga rado preporučuju i kažu da naš vaginalni lubrikant pored zadovoljstva koje pruža, ujedno i umanjuje bol.

 

Zemlja porekla: Srbija
Sastav:
– Aqua
– Glycerin
– Aloe barbadensis leaf juice
– Xanthan gum
– Hydroxy-ethylcellulose
– Allantoin
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

Naručivanje SMS-om: +381615000125