,

Akcija !!! MACUN UP SPREJ 30ml -(do 100 upotreba) dejstvo do 36h!

3.600рсд13.500рсд

1 bočica 3600 din
2 bočice 6120 din
3 bočice 8640 din
5 bočica 13500 din

BESPLATNA DOSTAVA na teritoriji Srbije !!!
Šifra proizvoda: MACUN UP SPREJ Kategorije: , Oznake: , , , ,

Važno: Ne morate mućkati pre upotrebe!

Macun up sprej za potenciju  (Do 100 upotreba, 30 ml) nakon prskanja 1-3 puta, mozete na sekund utrljavati rukom na glavic i na telo polnog organa, brzo se osuši, gotovo skroz gubi ukus(moze Oral) nakon 60 minuta kada pocinje puno dejstvo,a inace dejstvo krece i za 15 minuta, ne ostavlja tragove na odeći tako da se odmah mozete obuci.

Jako dejstvo i brza erekcija kreće odmah bukvalno na dodir, a kada prestane nakon 24h-36h prosto dodajte još ako zelite (No limit) zato ga i bezbedno mogu koristiti Dijabetičari, srčani bolesnici, sa visokim krvnim pritiskom….
Iskustva korisnika su da je ovaj preparat jedan od najboljih na svetu(bez lidokaina i utrnulosti)a da je biljni,veoma jak,sertifikovan i proizveden u Srbiji sto je najbitnije!!- Nasi proizvodi su biljni sa odlicnim dejstvom bez placebo ili nezeljenih efekata.
Sertifikate na uvid može tražiti svaki kupac naših proizoda!!!

DEJSTVO JE UZ VRLO MALU SEKSUALNU STIMULACIJU!!! – HEMIJSKI PREPARATI NEMAJU MIRIS A NASI BILJNI IMAJU PRIJATAN VEOMA ZAVODLJIV I BLAG. Jednom probaš i ne vraćaš se na druge preparate jer nema nezeljenih efekata a pojacava kondiciju i nadrazaj.

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU-CUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE i POVECAJMO NATALITET

Upotreba:
Macun  Sprej za muskarce je sprej za potenciju i sprej za duzi odnos koji u svom sastavu sadrzi kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu.

Macun Up Sprej(sastojci) je sprej za veoma jaku, brzu erekciju i sprej za duzi odnos(5-10 puta) koji vam moze pomoci da poboljsate potenciju,jaku erekciju,povecate polni organ u tom trenutku i pojacate seksualnu moc,dugu jutarnju erekciju kondiciju u sexu i dobar nadrazaj tokom i u zavrsnici gde povecavate kolicinu sperme i sam mlaz,a mozete i repetirati brzo.

Kontraindikacije:

Proizvod ne smeju koristiti mala deca,trudnice,dojilje,osobe mladje od 18 godina i osobe sa preosetljivom kozom i ranama na njoj.

Doziranje i način primene spreja za potenciju:

Preporučeni način  i vreme upotrebe Macun Spreja za potenciju je po potrebi: Naprska se 1-3 puta,dejstvo je trenutno i krece za 15-30 minuta i traje do 36 sati.Macun sprej gotovo da nema ukus posle 30-60 minuta,prijatan miris na bebi sapun i ne ostavlja mrlje na intimnom vesu,tkanini…

NE mazati i ne prskati po testisima , samo po telu polnog organa i glavicu!!!

 

Sporedni efekti spreja za potenciju:

Nisu zabelezeni nikakvi sporedni nezeljeni efekti prilikom koriscenja Macun Up Spreja. Macun Up Sprej-sprej za potenciju je za spoljnu upotrebu,ne ulazi u krvotok,samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabeticari…Nema sporednih efekata poput glavobolje,crvenila,gorusice i zamucenog pogleda….ali ako zelite mozete se posavetovati sa vasim lekarom.

Čuvanje:
Čuvati na mestu zasticenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C.

Čuvati van domašaja dece

Za veleprodajne količine cene su na upit!!!

Macun sprej za potenciju

Od vajkada su muškarci težili da budu nenadmašni u krevetu i da pokažu i dokažu svoju muškost. Upravo sa tim ciljem, mnoge svetske kompanije teže da naprave savršena sredstva za potenciju. Ono što je uvek manjkalo na tržištu jesu potpuno prirodni preparati za potenciju koji će imato dobro i snažno dejtvo, bez kontraindikacija i neželjenih dejstava.
Macun sprej za potenciju je upravo jedan takav proizvod. Ovaj sprej za potenciju u svom sastavu isključivo sadrži potpuno prirodne, biljne aktivne supstance za koje je dokazano da jačaju potenciju ali istovremeno i produžavaju seksualni odnos.
Macun sprej ima pre svega dve namene. On je sprej za potenciju i sprej za duži odnos. Dokazano je da aktivne supstance koje ulaze u njegov sastav pojačavaju potenciju muškaraca. Macun sprej za potenciju omogućiće svakom korisniku da dostigne željenu potenciju. Slaba potencija je problem velikog broja muškaraca bez obzira na godine. Upravo ovaj sprej za jaču erekciju koji se lako nanosi, prskanjem po telu polnog organa muškaraca, na sasvim prirodan način rešiće problem muškarcima. Kao sprej za duži odnos, tj. sprej za produženje odnosa, ovaj proizvod izaziva blagu utrnulost što omogućava da seksualni odnos traje duže.
Macun sprej za muškarce je potpuno prirodan preparat što omogućava da ga muškarci koriste bez bojazni da će doći do nekih neželjenih dejstava. Takođe, sve rizične grupe korisnika kao što su srčani bolesnici, dijabetičari i slično, mogu bez problema korititi ovaj sprej za potenciju koji je ujedno i sprej za produženje odnosa.
Naši korisnici su takođe primetili da je Macun sprej za potenciju ujedno i sprej za libido, tj. sprej za jačanje libida. Šta to zapravo znači? Prilikom korišćenja ovog spreja vraća se želja za odnosom a same osobe bivaju samouverenije. Ovaj sprej za jačanje libida vratiće Vam samopouzdanje i pojačati želju za seksom.
Na našem tržištu se mogu naći različiti proizvodi ali je činjenica da su retki oni koji imaju dejstvo. Ovaj sprej za muškarce je potpuno prirodan i ima izuzetno dejstvo. Naš sprej za potenciju, duži odnos i jači libido, napravljen je od potpuno prirodnih sastojaka što ga svrstava u sam vrh prirodnih preparata za potenciju. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji i pravilnom odabiru bilja, dobili smo revolucionarni proizvod. Naš sprej za potenciju tj. duži odnos i potenciju nikada Vas neće razočarati.
Macun sprej za potenciju i produženje odnosa je isključivo ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU!
Prilikom upotrebe našeg spreja za muškarce, molimo Vas da se isključivo držite uputstva za upotrebu.

Zemlja porekla: Srbija
Sastav:
– Aqua
– Prunus amygdalus dulcis oil
– Polysorbate 20
– Glycerin
– Dimethicone
– Propylene glycol
– Octimum basilicum (Basil) oil
– Mentha arvensis leaf oil
– Caspicum annuum extract
– Eugenia caryophylus (clove) flower oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin