Akcija !!! Macun Intimo A LUBRIKANT – Brza klizavost i stimulacija

1.000рсд3.750рсд

1 lubtikant 1000 din
2 lubrikanta 1700 din
3 lubrikanta 2400 din
5 lubrikanta 3750 din

BESPLATNA DOSTAVA na teritorije Srbije !!!
Šifra proizvoda: Macun Intimo A Unisex LUBRIKANT Kategorija: Oznake: , , , , , , , ,

Macun Intimo Analni Unisex LUBRIKANT  (30-40 upotreba, 50 ml) na vodenoj i biljnoj bazi, bez mirisa i ukusa, dugačka klizavost, po prestanku prosto navlažite pljuvačkom i nastavlja klizavost ili dodajte gela.

Nasi Lubrikanti nisu obicni vec vrhunski,razlika je derasticna.

Sertifikate na uvid može tražiti svaki kupac naših proizoda!!!
Posedujemo i sertifikate za EU.

Lubrikant ne ostavlja tragove na intimnoj tkanini, gotovo su bez ukusa i mirisa. Lubrikant poseduje sertifikat i i dozvole za prodaju u EU

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU

Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C.

Čuvati van domašaja dece

Za veleprodajne količine cene su na upit!!!

LUBRIKANTI
Osnovna namena lubrikanata jeste podmazivanje suvog vaginalnog ili analnog područja kako bi polni organ nesmetano klizio. Međutim, u današnje vreme, lubrikanti su postali neophoni kako bi povećali uživanje u seksualnim igrarijama. Lubrikante su u početku koristile ženske osobe koje su izgubile prirodnu vlažnost vagine usled menopauze, stresa, nedavnog porođaja, depresije, uzimanja određenih grupa lekova i slično. Međutim, danas, lubrikanto su postali obavezno pomagalo i kod žena i kod muškaraca. Lubrikanti pojačavaju uživanje i smanjuju nelagodu nastalu trenjem usled suvoće intimne regije. Lubrikanti su ti koji omogućavaju neophodno podmazivanje, daju vlažnost i klizavost intimnoj regiji i smanjuju patnju usled suvoće koja zna da uslovi bol i neprijatnost tokom seksualnih odnosa.
Lubrikanti za bolju klizavost daju osećaj prijatnosti i lagodnosti. Oni pomažu da seksualni odnos bude uživanje u pravom smislu te reči. Kad je intimni predeo suv, prilikom penetracije dolazi do pucanja kože što može biti jako bolno. Iz tog razloga kada se upotrebljavaju lubrikanti za bolju klizavost izbegavaju se ove neprijatnosti I bolne situacije.
Na tržištu se mogu naći različiti lubrikanti. Uglavnom mogu biti lubrikanti na vodenoj bazi I silikonski lubrikanti. Lubrikanti na vodenoj bazi daju potpuno prirodan osećaj, dok silikonski lubrikanti održavaju dužu vlažnost. Lubrikanti na vodenoj bazi su dobri i iz razloga što prilikom dodavanja malo vode ili pljuvačke, ponovo postaju klizavi.
Uglavnom se izrađuju lubrikanti za žene. Lubrikanti za žene se nanose na vaginalni predeo pa su poznatiji i kao vaginalni lubrikanti. Oni smanjuju trenje i kod žena koje imaju problema sa suvoćom vagine daju osećaj lagodnosti prilikom penetracije. Takođe, postoje i univerzalni lubrikanti koje mogu koristiti osobe oba pola. U novije vreme su se pojavili i lubrikanti za analni predeo ili analni lubrikanti.
Sve u svemu, lubrikanti su postali potreba. Lubrikanti za žene kao i univerzalni lubrikanti su najprodavanjija kategorija sredstava za intimne odnose. Oni pružaju maksimalni užitak tokom odnosa.

ŠTA JE INTIMO A?
Intimo A je unuverzalni lubrikant namenjen osobama oba pola koji se nanosi na analnu regiju. Ovaj analni lubrikant daje odličan osećaj klizavosti i potpomaže širenju rektuma. Ovaj potpuno prirodan analni lubrikant na vodenoj bazi pružiće vrhunsko zadovoljstvo osobama oba pola. Intimo A je analni lubrikant koji će prilikom penetracije dati odgovarajuću vlažnost ali ujedno i smanjiti bol. Da dobro ste čuli. Naš analni lubrikant smanjuje intezitet bola tokom penetracije. Upravo iz tog razloga vaše seksualno zadovoljstvo biće nezaboravno.

 

Zemlja porekla: Srbija
Sastav:
– Aqua
– Glycerin
– Aloe barbadensis leaf juice
– Xanthan gum
– Hydroxy-ethylcellulose
– Allantoin
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin